Voor studenten

Wij willen als ORAS het liefst het studeren op de TU zo makkelijk mogelijk maken. Daarom maken wij vaak factsheets, schrijven we handleidingen en proberen we zo goed mogelijk studenten makkelijk en overzichtelijk informatie te geven. Op deze pagina kan je van alles vinden wat jou kan helpen!

Neem een kijkje bij de handleidingen  of factsheets  als je moeite hebt met het gebruiken van bijvoorbeeld mobiel printen of meer wil weten over de RAS. Wil je graag studeren maar heb je nog geen idee waar je dat wilt gaan doen? Hier zijn actuele openingstijden te vinden. Voor elke tentamenperiode publiceren we ook een overzicht met verruimde openingstijden voor die specifieke weken. Ben je verder benieuwd naar welke handigheden ons idee zijn geweest? Op deze pagina kan je al onze initiatieven vinden!

En zoek je informatie die niet op één van deze pagina’s te vinden is? Dan hebben wij ook altijd nog een overzicht van handige websites die je kan raadplegen wanneer je op zoek bent naar specifieke informatie over de TU. Neem hier sowieso een kijkje, want misschien weet je van sommige tools nog niet eens het bestaan af!

Ga snel naar

Overzicht van openingstijden

Gesponsord door