Studentenraad TU Delft
Header

Handige info

Om het allemaal net wat makkelijker te maken hebben we hier een overzicht met handige tools.

 

Mobiel printen

Dankzij ORAS kan je nu ook vanaf je tablet of telefoon printen. De handleiding vind je hier.

 

 

Osiris mailAutomatisch een e-mail van Osiris

Nooit meer F5’en op Osiris voor je cijfer? Door initiatief van ORAS kun je sinds kort automatisch een mailtje ontvangen, wanneer er een cijfer op Osiris is ingevoerd. Hier lees je meer hoe je het in kunt stellen.

 

 

Alle openingstijden op een rij

Het is niet erg makkelijk te vinden wanneer bepaalde faculteiten open zijn. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de openingstijden van faculteiten tijdens en buiten de tentamenperiodes.

 

 

CitrixVirtuele software

Virtuele Software is een Initiatief van ORAS wat in 2013 gerealiseerd is. Wanneer je de Citrix Receiver download via de store voor je smartphone, tablet of via http://receiver.citrix.com/ voor je laptop kan je overal waar je een internetaansluiting hebt inloggen op de virtuele desktop van de TU. Op deze pagina kan je de handleidingen voor het installeren vinden.

 

Initiatief van ORAS

Overzicht handige websites

De TU heeft veel verschillende websites waar je als student gebruik van kunt maken. Veel van deze websites zijn handig, maar soms moeilijk te vinden. Door de hoeveelheid websites zie je door de bomen soms het bos niet meer. ORAS heeft daar de oplossing voor: deze handige pagina waar je alle handige websites op kunt vinden.

 

Office 365

Gratis Office 365 voor studenten! Mede dankzij inzet van de studentenraad is Office 365 beschikbaar voor studenten. Je kan dus gratis gebruik maken van Word, Excel, PowerPoint en meer. Volg deze stappen in deze handleiding en je kan meteen aan de slag! Let op: log niet in met @tudelft.nl maar met @tudelft.net.

Een reactie