Commissies

ORAS heeft verschillende commissies waarin studenten zich actief inzetten voor de vereniging ORAS. Gedurende het hele jaar organiseren de commissies activiteiten die open zijn voor geïnteresseerde Delftse studenten. ORAS heeft drie commissies: de Activiteitencommissie, de Aquisitiecommissie en de Campagne Organiserende Commissie. Klik de kopjes hier beneden voor meer informatie!

ORAS commissies bestaan uit enthousiaste studenten uit alle studiejaren van verschillende studie- en studentenverenigingen in Delft. Iedere commissie wordt begeleid door een ORAS bestuurslid en gemiddeld besteden de commissies vier uur per week aan ORAS. Enthousiasme van commissieleden wordt zo veel mogelijk aangemoedigd: commissieleden zijn naast hun commissiewerk uitgenodigd om mee te doen met meer ORAS activiteiten en worden actief betrokken bij de vereniging.

Zou je graag deel uitmaken van een van de ORAS commissies? Ieder jaar organiseert ORAS een commissie-interesse lunch. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor de datum en locatie van de lunch! Ben je nu al geïnteresseerd in deelname aan een commissie? Stuur dan een mailtje met je motivatie en korte introductie van jezelf naar bestuur@oras.nl!

Campagne Organiserende Commissie (COCo)

Ieder jaar in mei staan er verkiezingen voor de Centrale Studentenraad voor de deur. Daarom heeft ORAS sinds 2019/2020 een Campagne Organiserende Commissie opgericht. Deze commissie bereidt door het jaar heen de campagne voor om vervolgens richting de verkiezingen zoveel mogelijk TU-studenten te bereiken. De samenstelling van de COco ziet er als volgt uit:

Voorzitter – Storm de Groot
Secretaris – Liselot van den Broek
Penningmeester – Philip de Boer
Commissaris Materialen – Emma de Vlieger
Commissaris Camera – Florian den Doelder
Commissaris Lay-out – Nienke van Baren
QQ Fractie – Maud Reinders
QQ Fractie – Alexandra Schelling
QQ Bestuur- Pien Landman

 

v.l.n.r, v.b.n.b Florian, Liselot, Nienke, Maud, Alexandra, Storm, Emma, Philip

Activiteitencommissie (Akcie)

De commissie organiseert het gehele jaar door verschillende lezingen, events en stands over allerlei onderwerpen: in hoeverre beïnvloedt de social media de verkiezingsuitslagen? Hoe ga je van student naar entrepreneur en richt je de vetste startups op? Maar juist ook leuke activiteiten zoals een fotowedstrijd of een pubquiz! De samenstelling van de Akcie ziet er als volg uit:

Voorzitter – Michiel Jurgens
Secretaris – Jonathan de Mol van Otterloo
Penningmeester en logistiek – Nevine Noordhoek Hegt
Commissaris Promotie – Pien Kamphuis
QQ Bestuur – Jop Kamphuis

v.l.n.r Michiel, Jop, Jonathan, Nevine, Pien

Acquisitiecommissie (Acqui)

Het doel van de acquistiecommissie is om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven! Op deze manier komt er geld binnen voor onder andere de campagne en activiteiten van de activiteitencommissie. De commissie bestaat uit vijf enthousiaste studenten die met veel plezier nieuwe bedrijven overtuigen en contact houden met de huidige bedrijven. De samenstelling van de Acqui ziet er als volgt uit:

Voorzitter – Kasper Hoeks
Secretaris – Michiel van Doornik
Penningmeester – Emma van de Berg
Commissaris Bedrijven – Iza Pinxt
Commissaris Alumni – Lucas Eijkelenboom

nl_NLNL

Je kan NU stemmen voor de Studentenraad/ You can NOW vote for the Student Council!