fbpx

De Campagne Commissie 2016 stelt zich voor!

De verkiezingen komen er al weer bijna aan, en de Campagne Commissie bereidt zich voor op een mooie campagne! Ken jij ze al? Lees hieronder meer over ze.

Onze nummer één op de lijst is Josephine Dumas. Wekelijks stuurde zij bij Laga een 8 over de Schie en studeert daarnaast als eerste lichting klinische technologie. Zij is als kleinste van de groep voor niemand bang want het leiden van de Campagne Commissie is op dit moment haar grootste belang.Deze ontzettende harde werkster doet met haar stralende lach menig hart verblinden, van de trein tot aan de gehele TU Delft. Josephine staat klaar voor de start, laat die Campagne maar beginnen!

Als tweede Lucas Pijnacker Hordijk, de eerste man op de lijst! Als 4e jaars WB’er heeft hij al veel van Delft geproefd. Hij huppelt in zijn vrije tijd graag rond op Virgiel en heeft daar zijn plekje inmiddels wel gevonden. Nu hij zijn vriendinnetje daar heeft, een aantal leuke commissies heeft gedaan en onderhand iedereen wel kent vindt hij het tijd voor een jaartje iets anders. Met zijn goede lach en chille uitstraling is hij helemaal klaar voor de campagne!

Numero 3 op de lijst is Mathias de Koning, de enige echte belg onder ons. Zijn naam zegt het al hij is een echte koning. Hij studeert LR, is actief bij Laga en houdt daarnaast ook van een biertje bij DSC. Vorig jaar heeft hij een fantastische Ringvaart neergezet en nu houdt hij zich bezig met het financiële plaatje van de vereniging. Een ding is zeker, Mattie gaat ervoor. Campagne voeren is leuk!

De nummer 4 op de lijst is Max Capelle. Hij verhuisde van Bouwkunde naar Technische Natuurkunde maar is zijn creativiteit nog niet verloren. Hij gaat daarom nooit op stap zonder zijn prachtige boekje vol met schetsen. Max kan je altijd herkennen aan zijn positiviteit, zijn doorzettingsvermogen, en natuurlijk het strikje rond zijn nek. Vorig jaar organiseerde Max de OWee op Sint Jansbrug en deed dit ook met succes. Nu heeft hij een nieuwe uitdaging en gaat hij gehuld in groen-gele tinten vol voor de campagne.

Als vijfde op de lijst staat Valérie de Vlam, de 2e jaars Werktuigbouwkunde student. Met haar Mechatronica koffertje laat ze heel wat hoofden op 3mE draaien. Naast studeren stort zij zich volledig op sporten zoals hockey en tennis. In de zomer duikt zij soms zelfs de oceaan in om de zeebodem te verkennen. Samen met haar sprankelende persoonlijkheid zorgt zij voor veel vermaak. Deze vooruitstrevende dame is er in ieder geval helemaal klaar voor!

Op de zesde plek van de lijst staat onze enige echte 20-jarige Ellard Volmer. Hij is een fanatieke voetballer en derdejaars student bij TB. Hij houdt van ondernemen, zo heeft hij bijvoorbeeld een half jaar gespendeerd in Budapest voor zijn minor. Hij houdt wel van lange afstanden en wanneer hij op vakantie is, doet hij alle harten harder kloppen met zijn windsurf en wakeboard skills. Ellard is actief lid bij C.S.R., daar heeft hij vorig jaar de OWee georganiseerd.

Tot slot hebben we op nummer zeven de 21 jarige Natalie Brik. Deze enthousiaste chick is creatief en perfectionistisch en voelt zich helemaal thuis op IO. Ze werkt hard en haalt alles uit haar studie. Zo heeft ze een half jaar in Stockholm haar minor gedaan en rondt ze straks haar bachelor af, inclusief honours programma! In haar vrije tijd turnt ze graag bij Pegasus om vervolgens tot in de late uurtjes te borrelen op C.S.R. De komende weken gebruikt ze al die energie om een schitterende campagne neer te zetten!

v.l.n.r: Valérie de Vlam, Lucas Pijnacker Hordijk, Ellard Volmer, Josephine Dumas Mathias de Koning, Natalie Brik, Max Capelle

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp