fbpx

Update Sport en Cultuur

2016_04_29 S&CVanaf 2011 is ORAS betrokken geweest bij het ontwerp van een nieuwe accommodatie voor Sport & Cultuur. Via een werkgroep heeft ORAS meegedacht wat de student van de toekomst van Sport & Cultuur verwacht. Benieuwd? Lees snel verder!

ORAS heeft de TU Delft onder andere geholpen een plan van eisen, een knelpunten overzicht en een investeringsschema op te stellen. Er is breed gekeken naar alle mogelijkheden om het Sportcentrum uit te bouwen en halverwege 2015 is het definitieve ontwerp afgerond. De nieuwe accommodatie zal één Sport- en Cultuurcentrum worden door een verbinding van het Sportcentrum en het Cultuurcentrum.

Na de afronding van het definitieve ontwerp is er een aanbesteding uitgeschreven welke begin april 2016 is afgerond. De nieuwe accommodatie zal 1,5 keer zoveel zaaloppervlak huisvesten. Er wordt uitgebreid met onder andere een grote sporthal (ca. 2 zaalvoetbalvelden), drie kleine hallen, twee multi-inzetbare ruimtes, meer kleedkamers met lockers, een ‘concept store’, een 2D/3D werkplaats en een nieuw sportcafé.

De bouw van de nieuwe accommodatie zal in mei van start gaan en de oplevering staat gepland voor september 2017. Tot september 2017 is er een studentenklankbordgroep in leven geroepen met een brede vertegenwoordiging van de studentenpopulatie om input te leveren aan S&C. De dossierhouder S&C van ORAS zit ook in de klankbordgroep. Deze groep praat over klanttevredenheid, programmering, prijsbeleid en de toekomstige rol van S&C. Mocht je nog goede ideeën hebben of punten van verbetering zien, mail lex@oras.nl!

Voor updates over de verbouwing, kijk op www.sc.tudelft.nl/verbouwing

Voor een animatie van de nieuwe accommodatie, kijk op https://vimeo.com/154580052

2016_04_29 S&C plattegrond

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp