Vergaderingen en kalender

De fractie van ORAS neemt als deel van de Centrale Studentenraad deel aan verschillende soorten vergaderingen. De drie meest voorkomende worden hieronder nader toegelicht:

1. Overlegvergadering studentenraad (SR) en College van Bestuur (CvB). Tijdens de ze vergadering agendeert de studentenraad belangrijke onderwerpen en gaat de studentenraad hierover mee in gesprek met (een afvaardiging van) het College van Bestuur.  Deze vergadering is publiek. 

2. Interne vergadering studentenraad. Tijdens deze vergadering overlegt de studentenraad over de te hanteren strategie voor de komende overlegvergadering. Deze vergadering is publiek. 

3. Gezamenlijke vergadering studentenraad (SR), ondernemingsraad (OR) en College van Bestuur (CvB). Tijdens deze vergadering gaan de studentenraad en ondernemingsraad (vertegenwoordiging vanuit het personeel van de TU Delft) in gesprek over voor hen en de TU Delft belangrijke onderwerpen met het College van Bestuur. Deze vergadering is publiek.

Alle data en locaties van komende vergaderingen staan hieronder. Indien beschikbaar zullen de agenda en de definitieve notulen ook hier geplaatst worden. Vragen over een specifieke agenda of notulen? Mail info@oras.nl!

Maandelijks Wekelijks Dagelijks List Grid Tile
augustus 2024
Geen evenementen gevonden!

Notulen

Op zoek naar de notulen? Zie Notulen

nl_NLNL

Je kan NU stemmen voor de Studentenraad/ You can NOW vote for the Student Council!