fbpx

Anne-Kee Doing

Leeftijd: 21

Studie: Technische Wiskunde en Natuurkunde

Hey! Ik ben Anne-Kee en in het collegejaar 2018-2019 ben ik de voorzitter van de centrale studentenraad en de 46e ORAS fractie. Als  voorzitter ben ik eindverantwoordelijke voor alles wat er binnen de SR gebeurd. Verder ben ik het aanspreekpunt voor alle officiële relaties binnen en buiten de TU, zoals bijvoorbeeld het College van Bestuur en de pers.

Verder houd ik me bezig met onderwijs, specifiek met de dossiers Studiesucces, BSA, Minors en Kwaliteitszorg. Dit jaar zal ik onder andere nauw betrokken zijn bij het opzetten van het aanmelden voor onderwijs op de hele TU. Omdat dit grote gevolgen kan hebben voor studenten is het belangrijk hier bovenop te zitten en de stem van alle studenten te verkondigen. Ook zijn er nieuwe ontwikkelingen omtrent het BSA, en wordt deze misschien wel verlaagd de komende tijd.

Tot slot zorg ik er voor dat alle regelementen op de TU kloppen en zo nodig worden aangepast. Heb je vragen over je rechten en plichten als student? Of heb je goede ideeën voor aankomend jaar? Dan kun je me altijd bereiken via Anne-Kee@oras.nl.

Gesponsord door