fbpx

Caspar Boersma

Leeftijd: 21

Studie: Werktuigbouwkunde

Mijn naam is Caspar Boersma en in het academisch jaar van 2018-2019 neem ik plaats in de Centrale Studentenraad. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële zaken binnen de fractie ORAS.

Binnen de Studentenraad zelf ga ik me bezig houden met de campus en de bijbehorende faciliteiten. Hier vallen ontzettend veel verschillende onderwerpen onder. Denk aan de kwaliteit, aantallen en vindbaarheid van studieplekken, het renoveren en inrichten van onderwijszalen, het bouwen van nieuwe gebouwen en indeling van de campus, de horeca en andere retail (bijvoorbeeld de nieuwe supermarkt die er dankzij ORAS is gekomen).

Naast het financiële deel binnen de fractie zal ik ook kijken naar de financiën van de hele TU Delft. Door de steeds aanhoudende groei van het aantal studenten is het hard nodig dat een groot aantal zaken meer geld krijgt. Dat dit geld bij het juiste potje terecht komt zal ik dit jaar begeleiden door onder andere te praten over de begroting van de TU Delft voor komend kalenderjaar.

Als je ideeën hebt hoe de campus beter ingericht kan worden, vragen waarom er geld aan bepaalde dingen uit wordt gegeven op de TU, of iets anders op deze twee gebieden kan je me altijd bereiken op caspar@oras.nl!

Gesponsord door