fbpx

Charlotte Kaanen

Leeftijd: 21

Studie: Klinische Technologie

Hoi, mijn naam is Charlotte en ik zal dit jaar de functie Commissaris Extern vervullen. Ik zal alle studie- en studentenverenigingen op de hoogte houden van waar ORAS allemaal mee bezig is. Via hen krijg ik ook input wat er speelt, zodat wij daar weer mee aan de slag kunnen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, zit ik als informant in de SVR (Studie Verenigingen Raad) en in de VeRa (Verenigingen Raad).

Daarnaast zal ik binnen ORAS de portefeuille Faciliteiten-ICT beheren. Hieronder vallen veel verschillende projecten, waaronder een nieuwe gebruikersomgeving van Collegerama en de zojuist vernieuwde MyTUDelft app. Ook zal ik mij dit jaar inzetten om VR in het onderwijs te krijgen. Daarnaast zal ik mij bezighouden met het laptopproject, de nieuwe printers, Brightspace en nog veel andere ICT gerelateerde zaken.

Dit jaar zullen Femke en ik de campagne organiseren. Met ons enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat de campus weer twee weken groen-geel kleurt en ORAS haar positie in de studentenraad behoudt.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over ICT? Mail dan naar Charlotte@oras.nl

Gesponsord door