fbpx

Coco Langens

Leeftijd: 22

Studie: Werktuigbouwkunde

Hoii! Ik ben Coco Langens en dit jaar (2019/2020) ben ik de vice voorzitter van ORAS. Ik ga ervoor zorgen dat de visie van ORAS ook komend jaar weer hoog in het vaandel staat. Samen met mijn fractie gaan we de visie consequent uitdragen en zorgen dat studenten krijgen waarvoor ze hebben gestemd.

Verder houd ik me bezig met de portefeuille onderwijs, waarbinnen ik verantwoordelijk ben voor master onderwijs, (inter)nationale betrekkingen, strategische agenda en minors. Dit jaar wordt hervormingen van de masters een groot onderwerp, maar ik zal ook werken aan onderwerpen zoals het meldpunt harde knip of vernieuwingen binnen minors. Daarnaast houd ik contact met overkoepelende organisaties zoals ISO, 4TU en de IDEA League.

Als laatste organiseer ik samen met Yasmine de campagne. Net als voorgaande jaren gaan we de campus weer twee weken groen en geel kleuren en zorgen dat we onze plek in de studentenraad behouden. Dit is het perfecte moment om te laten zien waar ORAS voor staat en wat we bereikt hebben voor studenten.

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail dan naar coco@oras.nl

Gesponsord door