fbpx

Femke van Giessen

Leeftijd: 21

Studie: Werktuigbouwkunde

Ik ben Femke van Giessen en ik zal dit academische jaar (2018/2019) de Vicevoorzitter zijn van ORAS. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de visie van ORAS wordt gewaarborgd door alle zeven personen in onze fractie. Dit is immers waar de studenten de afgelopen verkiezingen op hebben gestemd. Daarnaast zien wij er het belang van in om consequent deze visie te volgen, en het werk van onze voorgangers in dezelfde richting voort te zetten.

Ook zal ik me dit jaar bezig houden met de portefeuille Studentenzaken. In het specifiek met X (voormalig Unit Sports & Culture), internationalisering en integriteit. X is de plek voor studenten om zich ruim te ontplooien. Daar zijn wij als ORAS uiteraard erg enthousiast over omdat wij voor iedereen ruime mogelijkheden willen om jezelf te ontwikkelen. Ik zal me op het gebied van internationalisering bijvoorbeeld bezig houden met InterDelft (een overleg tussen verschillende internationale verenigingen) en minors in het buitenland.

Als laatste zal ik dit jaar samen met Charlotte de campagne organiseren. Dit is het moment om alle studenten te laten zien waar wij voor staan en wat wij hebben bereikt voor de studenten. We gaan ervoor zorgen dat de campus weer twee weken groen-geel kleurt en ORAS haar positie in de studentenraad behoudt.

je kan me mailen op Femke@oras.nl!

Gesponsord door