fbpx

Hielke Piera

Hielke Piera

Leeftijd: 19

Studie: Lucthtvaart- en ruimtevaarttechniek

Mijn naam is Hielke Piera en ik zal komend academisch jaar 2019-2020 fungeren als commissaris Marketing. Lars, de commissaris Communicatie, en ik vormen samen het promoteam en wij zullen ons bezighouden met de uitstraling van ORAS naar buiten. Zo zullen wij ervoor zorgen dat de studenten op de hoogte blijven van de inhoudelijke zaken die spelen op de TU Delft. We proberen zoveel mogelijk kanalen te benutten om studenten te bereiken, zo kan je ons vinden op Facebook, Instagram en op www.oras.nl. Als ORAS willen we de input van de Delftse studenten verzamelen om ze goed te kunnen representeren. We nemen 3 tot 4 keer per jaar een TU-weide enquête af met ‘de ORAS komt naar je TU-dagen’. Op deze manier blijven we goed op de hoogte van de mening van de student.

Samen met Yasmine ga ik strijden voor betere faciliteiten voor studenten. Ik zal me in het bijzonder gaan bezighouden met de campus faciliteiten. Denk aan het verbeteren van studieplekken, de herinrichting van onderwijszalen, en komst van nieuwe gebouwen. Maar denk ook aan de verbeteringen in de horeca en retail afdelingen, die de wensen van de studenten behartigt. Als je opmerkingen of ideeën hebt over de campus dan kan je me bereiken op Hielke@oras.nl!

Binnen ORAS zal ik ook plaatsnemen in het bestuur als Algemeen Bestuurslid. Samen met het parttime bestuur van de vereniging organiseer ik verscheidene activiteiten voor geïnteresseerde studenten die een keer een kijkje willen nemen in de fijne kneepjes van de universiteit. Ook ondersteunt het bestuur de fractie, zodat de fractie zich vooral kan bezighouden met raadszaken.

Gesponsord door