fbpx

Jip de Meijer

Leeftijd: 23

Studie: Industrieel Ontwerpen

Mijn naam is Jip de Meijer, en ik zal in het academisch jaar van 2018-2019 bij ORAS de rol commissaris Marketing op me nemen. Samen met Louis, de commissaris Communicatie, zal ik me bezighouden met het beeld dat wij als ORAS naar buiten dragen. Wij zullen jullie enerzijds op de hoogte houden van de inhoudelijke zaken binnen onze fractie. Zo zullen wij updates geven door middel van posters, post op onze Facebookpagina, website en ,de sinds vorig jaar nieuwe, Instagram. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk jullie mening te peilen om zo de Delftse student goed te kunnen vertegenwoordigen. Dit laatste doen we bijvoorbeeld met de ORAS komt naar je TU-dagen, waarin we enquêtes zullen uitdelen over actuele onderwerpen.

Samen met Anne-Kee en Louis heb ik de portefeuille onderwijs. Ik zal ik me bezighouden met de dossiers: bachelor instroom, onderwijsinnovatie, ondernemerschapsonderwijs, de samenwerking tussen Leiden, Delft en Erasmus en studiebegeleiding. Binnen dit laatste dossier zullen onderwerpen als studentenwelzijn, studentpsychologen en eventuele studiehulpmiddelen voor studenten spelen. Als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt over  mijn dossiers, stuur dan een mailtje naar Jip@oras.nl.

Tevens zal ik als Algemeen Bestuurslid een plek krijgen in het bestuur van ORAS. Samen met het parttimebestuur zullen wij de vereniging ORAS draaiende houden. De vereniging is opgezet voor geïnteresseerden die willen meedenken over ORAS en haar visie. Lees meer over de vereniging hier.

Gesponsord door