fbpx

Josephine Dumas

Naam: Josephine Dumas

Leeftijd: 20

Studie: Klinische Technologie

Mijn naam is Josephine Dumas, en ik zal in het academisch jaar van 2016-2017 bij ORAS de rol commissaris Marketing op me nemen. Samen met Lucas, de commissaris Communicatie, zal ik me er dit jaar voor in gaan zetten de naamsbekendheid van ORAS te vergroten en  zoveel mogelijk input van de studenten te krijgen. Zo zullen we vaak posters ophangen van dingen die we bereikt hebben, zullen we de facebookpagina en de website goed up-to-date houden en zullen we de mening van de studenten actief verzamelen. Dit laatste doen we bijvoorbeeld met de ORAS komt naar je TU-dagen, waarin we enquêtes zullen uitdelen over actuele onderwerpen.

Onderwijs valt in mijn portefeuille, en daarin zal ik me bezighouden met een aantal dossiers. Dit zijn masteronderwijs, kwaliteitszorg, de samenwerking tussen Leiden, Delft en Erasmus en studiesucces. Dit laatste dossier zal bijvoorbeeld gaan over de verschoolsing van de TU. Vanuit de overheid zijn er een aantal afspraken gemaakt over studiesucces, die aankomend jaar geëvalueerd gaan worden. Dat is belangrijk, want zo kunnen we zien of de aanpak van de TU om aan de afspraken van de overheid te voldoen wel goed is geweest.
Als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt over  mijn dossiers, stuur dan een mailtje naar josephine@oras.nl.

Tevens zal ik als Algemeen Bestuurslid een plek krijgen in het bestuur van ORAS. Samen met het parttimebestuur zullen wij de vereniging ORAS draaiende houden. De vereniging is opgezet voor geïnteresseerden die willen meedenken over ORAS en haar visie. Aankomend jaar zullen wij onze focus gaan leggen over waar we precies heen willen als vereniging.

Gesponsord door