fbpx

Lars van der Horst

Lars van der Horst

Leeftijd: 21

Studie: Bouwkunde

Hallo! Ik ben Lars en het volgende collegejaar zal ik namens de partij ORAS deelnemen in de studentenraad. De functie die ik binnen de fractie heb is Commissaris communicatie. Samen met Hielke Piera, de Commissaris marketing, vormen wij het promoteam! Wij zullen jullie informeren over alles waar ORAS zich mee bezig houdt wat de student aangaat. Door middel van posters of berichten op Facebook, Instagram en deze website, komen jullie er achter wat er allemaal speelt.

Maar om de studenten zo optimaal mogelijk te representeren willen wij ook weten wat jullie mening is en waar dingen te verbeteren zijn. Dit doen we onder andere door enquêtes af te nemen. Wij hebben jullie nodig, om er voor jullie te kunnen zijn!

Daarnaast stort ik mij op de portefeuille onderwijs. Hierbinnen ben ik verantwoordelijk voor de bachelor instroom, onderwijsinnovatie, studiebegeleiding en de kwaliteitsafspraken. Dit laatste gaat over herinvesteringen in het onderwijskwaliteit. Dit geld is vrijgekomen door het afschaffen van de studiebeurs vanuit de overheid. Daarnaast zit ik in het facultair overleg. De bijeenkomst waar alle Facultaire studentenraden en de Studentenraad  kennis uitwisselen. Ook neem ik deel aan het SVR-O. Hierin zijn alle studieverenigingen vertegenwoordigd en gaat het over alles aangaande Onderwijs.

Ik zal dus veel in contact zijn met decentrale medezeggenschapsraden wat van pas komt in de centrale studentenraad!

Als laatste organiseer ik samen met Emilie de onderzoeksreis. Hierin bezoeken we andere universiteiten met een bepaald onderwerp om te onderzoeken. Dit doen we zodat we nieuwe ideeën opdoen waar we van kunnen leren hier in Delft. Afgelopen jaar is bijvoorbeeld in Denemarken en Canada onderzocht hoe de masterkwaliteit bewaard kan blijven ondanks de toenemende groei.

Nu weten jullie precies waar je mij iets over kunt vragen! Je kan me bereiken via Lars@oras.nl!

Gesponsord door