fbpx

Louis Marting

Leeftijd: 21

Studie: Electrotechniek

Hoi mijn naam is Louis Marting, aankomend jaar ga ik mij storten op de functie van Commissaris communicatie. Samen met Jip de Meijer zullen wij ORAS onder de aandacht brengen bij de studenten en ervoor zorgen dat we zo veel mogelijk feedback krijgen! De Facebook, Instagram en de website zijn onze hulpjes om dit voor elkaar te krijgen. Ook fysiek vergaren en verzorgen we veel informatie, dit doen we met informatieve posters en het lopen van enquêtes. Wij zijn het portaal voor jullie, de studenten, om zo goed mogelijk jullie te kunnen representeren!

Naast promo ben ik in het bezit van de portefeuille onderwijs. Hierbinnen ben ik verantwoordelijk voor de (inter)nationale betrekkingen, masteronderwijs, onderwijsverbreding, strategische agenda en kwaliteitsafspraken. Ik zal dus ook veel contact hebben met het ISO, de 4TU en IDEA League. Bij de kwaliteitsafspraken zal ik mij storten op het herinvesteren van het extra geld voor onderwijs. Dit geld was vrijgekomen bij het afschaffen van de studiegift vanuit de overheid. Dit en meer gaat mij komend jaar bezighouden binnen de portefeuille onderwijs.

Als laatste organiseer ik samen met Mart van de Ven de onderzoeksreis. In zo een reis onderzoeken we hoe we van andere universiteiten kunnen leren, gekoppeld aan een bepaald onderwerp. Vorig jaar is bijvoorbeeld onderzocht hoe alumnirelaties verbeterd kunnen worden. Wat we aankomend jaar gaan onderzoeken is nog onbekend maar we staan in ieder geval te popelen om er een productieve reis van te maken.

Dat was het dan voor mij! Wil mij spreken of heb je een vraag? Voel je vrij om mij te mailen naar louis@oras.nl.

Gesponsord door