fbpx

Lucas Pijnacker Hordijk

Naam: Lucas Pijnacker Hordijk

Leeftijd: 22

Studie: Werktuigbouwkunde

Hallo! Mijn naam is Lucas en ik zal dit jaar de functie van commissaris communicatie binnen de ORAS fractie bekleden. Daarnaast ben ik inhoudelijk bezig met de portefeuilles Sport & Cultuur en internationalisering.

Als commissaris communicatie zal ik me samen met Josephine bezig houden met het beeld dat wij als ORAS naar buiten dragen. Wij zullen enerzijds jullie op de hoogte houden van de inhoudelijke zaken binnen onze fractie. Denk hierbij aan facebook posts, websitestukken en maandelijkse nieuwsupdates. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk jullie mening te peilen om zo de Delftse student goed te kunnen vertegenwoordigen tegenover het College van Bestuur. Dit doen we door bijvoorbeeld de ORAS komt naar je TU te organiseren.

Op het gebied van Sport en Cultuur zal ik me dit jaar richten op de verbouwing van het complex. Ik vind het belangrijk dat het belang van de student gedurende het proces, en zeker ook bij de uiteindelijke invulling goed meegenomen moet worden. Heb je een klacht of suggestie, laat het me weten!

Ook ga ik me dit jaar bezig houden met internationalisering. Momenteel is er een te grote kloof tussen de internationale en nationale community in Delft. Door internationale studenten vroeg in hun kennismaking met Delft in contact te laten komen met de Nederlandse student hoop ik de integratie te stimuleren en zo de twee groepen dichter bij elkaar te brengen.

Gesponsord door