fbpx

Max Capelle

Naam: Max Capelle

Leeftijd: 21

Studie: Technische Natuurkunde

Mijn naam is Max Capelle. In het academische jaar 2016-2017 zal ik in de Centrale Studentenraad de actieve en gemotiveerde student vertegenwoordigen.

Als vicevoorzitter houd ik de visie van ORAS en het beleid van mijn fractie in de gaten. Het is belangrijk om als partij een bepaalde visie te volgen. Er wordt gestemd op deze visie, dus hier zullen we ons aan houden. Daarnaast zien wij er het belang van in om consequent in deze visie te volgen, en het werk van onze voorgangers in dezelfde richting voort te zetten.
Ook houd ik het overzicht op onze Position Papers. Dit zijn documenten waarin voor een bepaald onderwerp de uitwerking van onze visie staat. Een position paper bevat wat achtergrondinformatie van het dossier en ons standpunt op dat onderwerp. Onze position papers kun je vinden op onze website: oras.nl/vereniging/position-papers/

Binnen ORAS zal ik de portefeuille Faciliteiten: ICT beheren. Dit varieert over projecten als de vervanging van het CLE (Collaborative Learning Environment, nu nog Blackboard), het laten opnemen van colleges en een online studieplanningstool. Het nieuwe CLE zal sterk gericht zijn op online onderwijs. Denk hierbij aan MOOCs en vakken die online te volgen zijn. Het laten opnemen van colleges gebeurt met Collegerama, een initiatief van ORAS waarmee je colleges kunt terugkijken op het moment dat het jou uitkomt. Met de studieplanningstool kun je zelf gemakkelijk een overzicht creëren van welke vakken je wanneer kunt volgen, gebaseerd op o.a. roostering en voorkennis.

Dit jaar zullen Valérie en ik de campagne organiseren. Dit is een uitgelezen moment om te peilen wat er speelt onder de studenten. We gaan ervoor zorgen dat de campus weer twee weken groen-geel kleurt en ORAS haar positie in de studentenraad behoudt.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over ICT of iets anders? Mail dan naar Max@oras.nl

Gesponsord door