fbpx

Natalie Brik

Naam: Natalie Brik

Leeftijd: 21

Studie: Industrieel Ontwerpen

Ik ben Natalie Brik en dit jaar ben ik de secretaris van de 44e fractie van ORAS. Binnen mijn functie ontvang ik de mailtjes via info@oras.nl, houd ik het nieuws bij en notuleer ik bij vergaderingen. Ik zorg voor het overzicht, zodat de rest van de fractie goed kan werken.

Binnen mijn portefeuille ben ik vooral bezig met de campus en de faciliteiten op de TU. Een groot onderwerp hierbij zijn de studieplekken, ik ga me inzetten voor de kwantiteit, kwaliteit en vindbaarheid hiervan. De plannen voor nieuwe gebouwen op de campus zorgen voor een drukke portefeuille, ik ben betrokken bij de horeca invulling van het ene gebouw en de onderwijszalen van het andere. Binnen mijn portefeuille campus is er ook veel ruimte voor nieuwe ideeën, ik ga bijvoorbeelnadenken hoe we een Living Campus kunnen creëren.

Naast mijn functie en portefeuille zet ik mij ook in voor de samenwerking met de Facultaire Studentenraden in het Facultair Overleg. Daarnaast ben ik met mijn specialisatie communications bezig met de communicatiestromen en uitstraling van TU Delft naar aankomende, huidige en afgestudeerde studenten.

Loop je ergens tegenaan op de TU of heb je ideeën hoe we de campus nog levendiger kunnen maken? Laat het me weten via natalie@oras.nl!

Gesponsord door