fbpx

Valerie de Vlam

Naam: Valérie de Vlam

Leeftijd: 20

Studie: Werktuigbouwkunde

Hallo, mijn naam is Valérie en ik zal dit jaar de functie Commissaris Extern vervullen. Dit houdt in dat ik alle studie- en studentenverenigingen op de hoogte houd van waar ORAS allemaal mee bezig is. Tegelijkertijd krijg ik input van wat er bij hen speelt, zodat wij daar weer mee aan de slag kunnen. Om deze uitwisseling van informatie zo makkelijk mogelijk te maken, zit ik als informant in de SVR (Studie Verenigingen Raad) en in de VeRa (Verenigingen Raad). Verder zullen Max en ik in het voorjaar de campagne organiseren. Met ons enthousiasme zullen we de campus twee weken lang helemaal groen-geel kleuren!

Mijn takenpakket bestaat hiernaast natuurlijk ook nog uit inhoudelijke zaken. Samen met Ellard en Josephine ben ik verantwoordelijk voor de portefeuille Onderwijs. Mijn dossiers hierbij zijn het BSA en minors. Bij minors kun je bijvoorbeeld denken aan het ontwikkelen van meer verbredende minors.

Tevens zal ik me ook bezig houden met Onderwijsinnovatie (en docentkwaliteit). Hoe kunnen docenten gemotiveerd worden om interessante en interactieve colleges te geven? Hoe kan digitalisering helpen bij het verbeteren van het onderwijs? Ook zal ik samen met Mathias kijken hoe we meer Ondernemerschap in het curriculum kunnen verweven.

Dit zijn allemaal onderwerpen waar wij ons als student mee bezig moeten houden, niemand beter dan wij zelf kunnen oordelen of ons onderwijs van de juiste kwaliteit is en wat we meer of minder zouden willen. Als je zelf dus op een van deze dossiers een probleem, opmerking of idee hebt, laat het dan weten via valerie@oras.nl

Gesponsord door