fbpx

Montijn van de Ven

Naam: Montijn van de Venmontijn

Leeftijd: 20 jaar

Studie: Technische Bestuurskunde

Mijn naam is Montijn van de Ven, dit jaar zet ik mij in als penningmeester van ORAS bestuur 4. Daarnaast vervul ik de rol van Commissaris Extern.

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van de vereniging ORAS. Ik ben altijd op de hoogte van inkomsten en uitgaven van de vereniging en zorg dat alle rekeningen netjes op tijd worden betaald. Verder werk ik nauw samen met de penningmeester van de fractie en penningmeesters van commissies om actief de financiën van ORAS op orde te houden.

Naast mijn functie als penningmeester vervul ik binnen het bestuur de specialisatie Commissaris Extern. Aankomend jaar houd ik mij bezig met de profilering van de ORAS vereniging naar buiten. Met het bestuur organiseren we gedurende het jaar leuke borrels voor studenten om hen op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met ORAS.

Tot slot ben ik als Commissaris Extern ook in contact met bedrijven. Samen met de Commissaris Acquisitie van de fractie leggen we de link tussen bedrijven en studenten. Als Commissaris Extern vorm ik de toegang voor bedrijven naar ORAS en geef ik organisaties de mogelijkheid om met potentiële studenten in contact te komen.

Gesponsord door