fbpx

Campagne Commissie 2012 stelt zich voor: wij zijn er klaar voor!

De SR verkiezingen zijn al over een maand dus dat betekent dat de ORAS campagne er ook bijna aankomt! Maar wie zitten er dan in die Campagne Commissie..? Hierbij alvast een korte introductie zodat je alvast een beetje weet wie jou volgend jaar gaan vertegenwoordigen! 

Studentenraadsverkiezingen

De SR verkiezingen zijn al over een maand dus dat betekent dat de ORAS campagne er ook bijna aankomt! Dit jaar zijn we met z’n zevenen en inmiddels zijn al de nodige voorbereidingen getroffen. Elke week komen we bij elkaar om samen te brainstormen, te lunchen, te vergaderen en bijvoorbeeld om de campagnefoto’s te maken. Daarnaast zijn er ook de wekelijkse inwerksessies en nu nadert het campagne klusweekend waarna de echte campagne zal beginnen. Wij zijn er dus helemaal klaar voor en hebben er super veel zin in!

Maar wie zitten er dan in die Campagne Commissie..? Hierbij alvast een korte introductie zodat je alvast een beetje weet wie jou volgend jaar gaan vertegenwoordigen!

Campagnecommissie 2012

Als eerste hebben we Anna van der Togt. Anna is 21 jaar en doet Industrieel Ontwerpen. Ze houdt van zingen, theater en andere culturele activiteiten en weet hier feilloos haar werk en commissies op af te stemmen. Zo werkt ze bij theater de Veste en heeft ze bij haar verenging Virgiel de Lancet week,  een week bomvol cultuur, georganiseerd. Verder heeft Anna meestal heel veel energie en is ze erg vrolijk. Ook houdt ze van lekker koken (en het daarna opeten natuurlijk).

Als tweede op de lijst hebben we Enne Hekma en hoewel Enne een van de ouderen is en ook heel serieus kan zijn, zijn het eerder de woorden enthousiasme en hoogvlieger die hem typeren. Het ‘hoogvliegen’ zien we tevens terug in zijn studiekeuze voor L&R en ook zijn hobby’s voert hij het liefste uit op grote hoogtes; Enne doet namelijk aan klimmen, maar houdt ook van snowboarden.

Als derde op de lijst staat Peter Swier. Peter studeert Bouwkunde, maar dat kan ook bijna niet anders met zijn bouwko-bril en -schoenen. Peter is over het algemeen best rustig, maar kan met zijn treffende opmerkingen iedereen (en ook zichzelf) aan het lachen maken. Peter is de oudste van de groep, maar dat doet er verder niet zoveel toe, behalve dat volgens Peter de regel opgaat dat je dan nooit schmink op hoeft.

De nummer vier op de lijst is Eva Nieuwenhuis. Eva doet io en houdt wel van een gezond portie lachen, maar wanneer er dingen gedaan moeten worden kan ze gelukkig snel schakelen. En snelheid houdt ze wel van, want Eva houdt van fietsen en wanneer dit niet buiten kan dan doet ze mee aan de spinning lessen op het Sport Centrum. Daarnaast houdt ze van lekker koken, net als de meesten uit de Campagne Commissie, dus dat gaat volgend jaar wel goed komen!

Casper Hügel is onze jonge hond; vrolijk, uitbundig en (meestal) uitgelaten. Casper hoor je altijd van verre aankomen omdat hij vaker wel lacht dan niet en omdat zijn lach erg aanstekelijk is. Casper is nu tweedejaars Werktuigbouwkunde, en het is maar goed ook dat hij deze studie doet want hij heeft bovengemiddeld vaak een lekke band..

De nummer zes op de lijst is Christiaan Rijneveld. Christiaan heeft zijn bachelor Bouwkunde op zak, maar gaat in de toekomst een master bij TB doen. Op dit moment volgt hij al een aantal keuzevakken bij TB en werkt daarnaast bij de kaasboer op de markt; hij heeft dus een luide stem, een behulpzame uitstraling en hij weet precies hoe hij iets aan moet prijzen. Als je deze eigenschappen herkent tijdens de campagne weet je dus wie je tegenover je hebt staan!

Floor van Schaik is vaak te vinden op het Technische Bestuurskunde, want daar is ze nu derdejaars. Maar misschien is ze nog wel vaker te vinden op het Sport Centrum, want daar hockeyt ze namelijk drie keer per week en daarnaast is ze ook vaak op het tennisveld te vinden. Floor is dus snel en een kei in alles combineren, dus in de campagne is ze op alle plekken tegelijk in het Mekelpark!

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door