fbpx

De Campagne Commissie 2014 stelt zich voor

cc 2014

Binnenkort zal de Campagne Commissie 2014 zich volledig storten op de studentenraadsverkiezingen van dit jaar. Ken jij ze al?

Laten we beginnen met de eerste van het rijtje: Malou Visser. Deze 20-jarige Bouwko is naast haar studie ook regelmatig aan het knutselen in het atelier studio koala. Dit dier is een oude bekende van haar, want ze heeft hem al veel vaker gezien tijdens backpacken in Australië. Bovendien is deze zaakchick altijd in voor een feestje en houdt ze ervan om lekker te koken.

De nummer twee op de lijst is Mathijs Hoogland. Deze informaticatechneut is vaak met een biertje in z’n hand op Sint Jansbrug te vinden. Mathijs is 22 jaar oud en is hiermee de opa van het rijtje. Hij is niet alleen erg oud, maar torent met zijn meterslange lichaam ook boven iedereen uit. Mathijs is de jongen waar je op af kan stappen voor een gezellige babbel of leuke grapjes.

Op de derde plaats hebben we de 21 jarige Ellen Tolboom. Zij studeert Technische Natuurkunde, maar is daarnaast met 1000 andere dingen tegelijk bezig. Dit paardenmeisje is een erg bezig bijtje en houdt veel van hockeyen, maar als een echte brabo ook van gezelligheid. Ze zit onder meer in het Dopie bestuur van de toko en hockeyt daarnaast zelf ook in dames 4.

Dan komt Bouwko numero twee: Jeroen Delfos. Deze 21-jarige sportfanaat is erg vaak te vinden op Laga waar hij een wedstrijdroeier is. Zijn favoriete eten is dan ook zoutloze pannekoeken. Ondanks zijn drukke weekinvulling blijft deze jongen gewoon lekker relaxt en maakt vaak roeiuitstapjes naar het buitenland.

Onze werktuigbouwkundige Jacco Vos is nummer 5 van het rijtje. Hij is 20 jaar en altijd druk. Gelukkig kon hij ondanks al deze drukte toch nog even wat tijd vrij maken voor ORAS. Natuurlijk moet je wel eerst even een afspraak maken met deze consultant-in-de-dop. Als hij dan eenmaal de tijd heeft gevonden, besteedt hij uren aan uitleg en vindt hij alles helemaal prima.

Op de zesde plek staat onze Umbriël Post. Lachen is wat zij het liefste doet. Elk jaar heeft ze een doel voor ogen. Vorig jaar heeft de vrolijke TB’er de activiteitencommissie gedaan bij Curius. Dit jaar is deze 21-jarige fanatiek aan het  roeien in Dames 1 bij Laga. En komend jaar gaat ze zich helemaal inzetten voor ORAS. Verder behoort zij duidelijk tot de harde kern op elk feestje.

Tot slot komt de jonkie van het stel: Martijn Bregman. Als je deze 20-jarige Civieler niet borrelend kan vinden op C.S.R., dan zit Martijn in zijn chille tuin van zijn prachtige huis midden in het centrum.   Maar om aan alle drukte te ontsnappen in z’n leven, pakt hij vaak z’n wielrenfiets om lange afstanden af te leggen.

CC_2014_2
V.l.n.r. Jeroen Delfos, Jacco Vos, Umbriël Post, Ellen Tolboom, Martijn Bregman, Mathijs Hoogland en Malou Visser

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door