fbpx

De Campagne Commissie 2013 stelt zich voor

RATO20130327-0254Als eerste is hier Annelot Wartna, de immer vrolijke Bouwko.  Annelot is eenentwintig jaar, en is daarmee onze Campagne Commissie Oudste of ook wel onze CCO.  Annelot brengt heel wat uren door met haar lievelingssport, namelijk roeien.  Maar liefst zeven keer per week is zij te vinden bij Laga, waar ze een wedstrijdroei-ster is. Deze bezige bij weet het roeien uiterst goed te combineren met haar andere bezigheden, zoals cakejes bakken, viool spelen en natuurlijk haar studie Bouwkunde, waar ze overigens nu een stage voor loopt.

Als tweede op de lijst hebben we Vincent Steenkamp. Wederom een bouwko, en ook een hele hippe! Vincent is onze goede-ideeën-juke-box.Voor alles weet hij wel een leuke en goede oplossing te verzinnen, en dan ook nog eens heel snel. Daarnaast heeft deze jongen vorig jaar het bestuur van Integrand gezeten. Tot slot houdt Vincent zowel van groen als van geel als van groengeel.

Dan hebben we Myrthe Gillis, onze hoogvliegende LR studente. Myrthe is 19 jaar oud en ze houdt, zoals haar studie al doet vermoeden, erg van vliegen.  Vandaar dat Myrthe zodra ze de kans krijgt in het vliegtuig springt, op weg naar mooie bestemmingen zoals Barcelona en Londen. Daarnaast is Myrthe een fervent mooi-weer-ski-ster, en ze is dan ook ieder jaar op de piste te vinden. Myrthe is onze enige echte internationale CC-er, en zorgt voor een zachte g in elk gesprek.

Op plek vier staat Bob Smits. Deze 21-jarige Civieler heeft een voorliefde voor hoge bergen. Zo heeft hij zowel de outback van Australie, als de Andes in Zuid-Amerika én de ruige pieken van Nieuw-Zeeland al weten te trotseren. Dat onze Bob van wild houdt, blijkt ook uit het feit dat hij vorig jaar het festival Aangeschoten Wild heeft georganiseerd. Om aan te sluiten in dit rijtje doet Bob ook nog eens aan Mountainbiken.

Op nummer vijf staan Jochem Brouwer. Deze tweedejaars Werktuigbouwer houdt van tennissen, hij doet ook vaak mee aan wedstijden. Daarnaast gaat Jochem veel feestjes langs, waar hij als DJ een avondje platen gaat draaien. Een noemenswaardig punt uit het leven van Jochem is dat zijn fiets hem graag werktuigbouw in de praktijk laat oefenen; Er gaat geen dag voorbij waarin Jochem’s fiets rijdt zonder de nodige spoedreparaties.

Dan hebben we Chiem Ringers. Chiem studeert MST en hij weet altijd leuke feitjes te vertellen. Daarnaast is hij op dit moment voorzitter van Integrand, wat hij doet met veel plezier. Hij houdt erg van zeilen, het liefste op de zee. Verder zijn hockey, mopjes vertellen en wintersporten dingen die Chiem graag doet, net zoals lekker koken.

Tot slot hebben we Jet ten Voorde, onze nummer zeven. Jet studeert Bouwkunde, (ja alweeeeer een Bouwko)! Jet houdt erg van roeien, maar wel alleen als het mooi weer is. Verder kookt Jet een keer in de maand op Proteus als ‘chef’, ze houdt dan ook van koken, maar nog meer van taarten bakken.  Verder houdt Jet van woordgrapjes, hardlopen en zwemmen in de zee.

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door