fbpx

De Campagne Commissie 2015 stelt zich voor!

De verkiezingen komen er al weer bijna aan, en de Campagne Commissie bereidt zich voor op een mooie campagne! Ken jij ze al? Lees hieronder meer over ze.

Onze nummer één en tevens eerste chick van het rijtje is Julie Fraiture. Onze hyperactieve LST’er is altijd lachend op een feestje te vinden. Hier zullen haar soepele moves een glimlach op iedereens gezicht toveren. Naast dansen is Julie de voorzitster van de Carmina op Virgiel. Om lekker fit te blijven hockeyt Julie ook nog eens bij Dopie dames 4.

De nummer twee van de lijst is Lex Razoux Schultz. Deze 22 jarige DSC’er heeft helemaal zijn plekje in Delft gevonden. Letterlijk, hij woont in een prachtig huis midden in het centrum. Naast borrelen en discussiëren over  politieke en maatschappelijke kwesties besteedt hij zijn vrije tijd graag aan gitaarspelen. Nadat hij vorig jaar nominaal zijn bachelor Werktuigbouwkunde heeft afgemaakt, had hij behoefte aan een nieuwe uitdaging. Vandaar dat hij zijn master wil onderbreken voor een jaartje ORAS!

De volgende is Loulou Zaat. Deze 21-jarige Bouwko is niet alleen creatief, maar ook nog eens sportief én een echt feestbeest. Roeien is haar ding! Je ziet deze dame vaak op de Schie in een boot van Proteus. Nu zingt ze al de sterren van de hemel onder de douche, maar wie weet breekt ze binnenkort ook door bij Groover en kunnen we allemaal meegenieten!

Op de vierde plaats vinden we de torenhoge Johan van den Heuvel. Deze 20-jarige IO’er bevindt zich altijd in hoge sferen. Als hij geen kekke dingetjes aan het ontwerpen is, kan je deze altijd vrolijke jongen vinden op C.S.R waar hij bekend staat als Hillie. Bij deze grote vriendelijke reus kan je altijd terecht voor een goed slap verhaal.

Noortje van Wageningen staat dit jaar op nummer vijf van de kieslijst van ORAS. Deze spontane meid is actief bij Sint Jansbrug en interesseert zich enorm voor cultuur en filosofie. Het is dan ook niet voor niets dat zij voorafgaand aan haar studie Civiele Techniek les heeft gegeven in Nepal en is gaan rondreizen in Azië. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken van haar JVB-huis om wat lekkers te bakken, haar specialiteit is groen gele koekjes! De voorliefde voor de kleuren groen en geel is niet geheel willekeurig. Noortje heeft er namelijk ontzettend veel zin in om volgend jaar met ORAS de studenten te gaan vertegenwoordigen!

Krijgen we op de zesde plek onze altijd vrolijke Lotfy Hassan. Naast het feit dat deze Luchtvaart en Ruimtevaarttechniek student in zijn 21 jaar levenservaring al aardig wat heeft afgevlogen, heeft deze durfal al meerdere malen geskydived! Ook is hij zeer actief bij VSV en zit hij in de Facultaire Studentenraad. Regelmatig is hij in de keuken te vinden om lekker eten te bereiden en hij is ook niet vies van intens droge opmerkingen.

Tot slot hebben we de 21 jarige Eva Rikkers, de  zaakchick van het stel. Eva is een echte superstudent. Naast haar 2de jaar TBM volgt ze ook nog eens het Honoursprogram en komt ze met haar fantastische ideeën zelfs in de krant. Maar Eva zit zeker niet alleen in haar boeken, onze party animal houdt van een goed feestje en daar hoort een flinke borrel bij. Ze is een reisfanaat en ze heeft net nieuwe schoenen gekocht voor haar backpacktripje!

IMG_1741
v.l.n.r.: Julie Fraiture, Lex Razoux Schultz, Noortje van Wageningen, Eva Rikkers, Lotfy Hassan, Loulou Zaat, Johan van den Heuvel

 

 

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door