fbpx

Fiets-reparatiepaaltjes bij de aula en het sportcentrum!

Ze vallen niet erg op, maar sinds enkele weken heeft de TU twee super handige fiets-reparatiepaaltjes, op initiatief van ORAS.

Het fiets-reparatiepaaltje is een paaltje waar je gemakkelijk je fiets kunt repareren en je banden op kunt pompen. Het paaltje bevat de basis gereedschapstools die je nodig hebt om je fiets te kunnen repareren. Je hoeft vanaf nu dus niet meer ergens een pomp of gereedschap te zoeken, maar je kunt gewoon gebruik maken van het reparatiepaaltje.

ORAS richt zich op onderwijs, faciliteiten en ontplooing en zet zich dan ook voor deze drie pijlers in. Wij vinden dat je als student gebruik moet kunnen maken van goede faciliteiten die ervoor zorgen dat jij goed kunt studeren. Je kunt hierbij denken aan collegezalen, restaurants, openingstijden, de tram, etc. , maar ook aan andere praktische zaken die het leven van de student net even makkelijker maken, zoals bijvoorbeeld het fiets-reparatiepaaltje.

ORAS werkt veel samen met FMVG en spreekt met hen over de campus en de faciliteiten die de TU moet bieden aan zijn studenten. Op initiatief van ORAS is er besloten om fiets-reparatiepaaltjes te plaatsen op de campus. Ook binnen de gemeente is het niet onopgemerkt gebleven dat de TU deze paaltjes heeft en er wordt nu gekeken of deze paaltjes op meer plekken in de stad geplaatst kunnen worden.

Soms zijn het de kleine dingen die het studeren een stukje makkelijker kunnen maken en daarom zet ORAS zich ook hier voor in. Heb jij nog een leuk idee wat ORAS kan aanpakken? Laat het ons weten!

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door