fbpx

Drie weekenden extra studieplekken in de Aula in de tentamenperiode van juni

aulaNaast de XXL openingstijden van de bibliotheek zullen in de komende tentamenperiode extra studiefaciliteiten worden gecreëerd in de Aula. In de weekenden van 15/16 juni, 22/23 juni en 29/30 juni 2013 wordt de Aula van de TU Delft van 8.00 uur tot 20.00 uur, opengesteld en ingericht als extra studieruimte. Het gaat hier om een pilot om te kijken of de aula in de toekomst (na een evt. verbouwing) ook ingezet kan worden als studie/ontmoetingsplek.

Of het nu gaat om een studieplek waar ook ruimte is voor overleg (restaurant), een rustige plek om te werken (hal en foyer) of even ontspannen met een kop koffie of thee, de TU Delft  biedt je alle nodige faciliteiten als werkplek, netwerk, printer etc., om optimaal te kunnen presteren. Ook ondersteuning vanuit het Servicepunt in de Library is binnen handbereik.

Tijdens de tentamenperiodes is de bibliotheek van de TU Delft vaak overbezet. De TU Delft vindt echter dat de universiteit een plek zijn waar studenten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun tentamens en wil hier graag extra faciliteiten voor moeten bieden.

Vanwege de nabijheid en de aansluiting met de Library wordt de Aula in het kader van een pilot, gedurende drie weekenden in juni beschikbaar gesteld voor studenten die een plek zoeken waar ze zich voor kunnen bereiden op een tentamen. Vanwege de beheersbaarheid, beveiliging en financiële aspecten blijven de faculteiten in deze weekenden gesloten.

De pilot zal na afloop worden geëvalueerd in samenwerking met ORAS, dus heb je vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten!

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door