fbpx

Imagineering – De ingenieur van de toekomst

de Ingenieur van de ToekomstOp vrijdag 28 maart organiseerde ORAS een sprekersdag. Door middel van een interactief programma met sprekers vanuit verschillende achtergronden hebben vanuit verschillende oogpunten gekeken naar de belangrijke kwaliteiten voor de ingenieur van de toekomst. Hoe kan het onderwijs aan de TU ervoor zorgen dat de Delftse ingenieur over ruim 10 jaar nog steeds boven de massa uitsteekt?

In samenwerking met Studium Generale en Sport & Cultuur werd het evenement gefaciliteerd op het cultuurcentrum en Timo Kos (hoofd Onderwijs & Studentenzaken) bood zich aan als host van de dag. De middag werd vormgegeven met presentaties van Karen Hofman (McKinsey), Paul Rullmann (oud College van Bestuur), Joliene Brouwer (KIVI) en Paul van Meenen (2de Kamer D66) en door middel van kritische vragen vanuit met het publiek. 

Kernwoorden van de middag zijn: reflectie, zelfstandigheid, flexibiliteit, bewustzijn, eigen vorming en kritisch zijn. Jeroen van der Liende heeft de hele middag live samengevat in striptekeningen. En zeg nou zelf: wat een resultaat!

Hoe zie jij de ingenieur van de toekomst?

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door