fbpx

Komend jaar 7 zetels in de Studentenraad

RATO20130327-0254Na een verkiezingscampagne van 13 tot 23 mei heeft ORAS 69,3% procent van de stemmen van de TU Studenten gekregen. Dit betekent dat ORAS in collegejaar 2013-2014 met 7 zetels in de Studentenraad zal komen.

Het is fantastisch dat we dit jaar de zevende zetel weer terug gewonnen hebben. Het hele campagneteam heeft zich de afgelopen 2 weken keihard ingezet om dit mogelijk te maken. Dit jaar zijn we er met zes man vol voor gegaan en hebben extra hard ons best gedaan om ook gedurende het jaar als ORAS zichtbaar te zijn voor studenten. Dan is het mooi om te zien dat dat gewaardeerd wordt. Komend jaar zal ORAS zich met 7 man voor de volle honderd procent inzetten voor de Delftse student op het gebied van onderwijs, faciliteiten en ontplooiing.

In totaal hebben woensdag en donderdag 6969 studenten hun stem uitgebracht. Hiermee is het opkomst percentage met 38,9% vrijwel gelijk aan vorig jaar, toen was het 39,2%. Het is goed om te zien dat er een groot draagvlak is voor de Studentenraad.

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door