fbpx

Mail klachten harde knip en BSa!

Afgelopen jaar zijn zowel de harde knip als het bindend studie advies ingevoerd (BSa). ORAS wil dat studenten niet de dupe worden van deze maatregelen. Om in actie te kunnen komen hebben wij intensief contact met de FSRen, studie- en studentenverenigingen, medewerkers van de TU en het college van bestuur van de TU. Heb jij problemen gehad met of de harde knip of het bindend studie advies, mail ons dan!

Bindend Studieadvies

Heb jij ten onrechte een negatief bindend studieadvies gekregen, zijn je augustusherkansingen niet meegeteld, heeft de studieadviseur je niet naar de hoorzitting doorverwezen of iets anders, laat dit dan weten aan de studievereniging en aan ons. Alle problemen kunnen worden gemaild naar bsa@oras.nl. Voor informatie over het BSa heeft de TU de website bsa.tudelft.nl, ook klachten over de website kun je naar ons mailen.

Harde Knip
Heb je problemen met je pre-Master of harde knip aanvraag, worden vakken niet meegeteld, word je op twee punten na niet toegelaten tot de master, kun je de Master niet instromen in februari of iets anders, mail dan naar hardeknip@oras.nl! Voor informatie over de harde knip heeft de TU de website hardeknip.tudelft.nl, ook klachten over de website kun je naar ons mailen.

Wij zullen deze klachten gebruiken als input voor onze overleggen met medewerkers van de TU, we gaan echter niet elk probleem oplossen.

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door