fbpx

Minorinschrijving geopend

De minorinschrijving voor het collegejaar 2012-2013 is weer geopend. De inschrijving is vandaag, vrijdag 4 mei, om 10.00 uur gestart. Je kan je inschrijven t/m vrijdag 1 juni. Iedere student die volgend collegejaar een minor wil doen, is verplicht zich te registeren voor een minor. Dit jaar is er een nieuw inschrijfsysteem, in dit systeem kan je twee voorkeuren voor minors aangeven.

De belangrijkste en meest gestelde vragen worden hieronder beantwoord.

 

Wanneer kan ik me inschrijven voor een minor?

De voorinschrijving voor de minors start op vrijdag 4 mei 2012 om 10.00 uur. Je kan je t/m vrijdag 1 juni 2012 inschrijven voor je minor naar keuze.

De reguliere inschrijving voor minors is van zondag 1 juli t/m zondag 15 juli. De reguliere inschrijving gebruik je als je niet bent toegelaten tot je minor van keuze.

Waar kan ik me inschrijven voor een minor?

Je schrijft je in voor je minor via Osiris. In Osiris ga je naar “inschrijven”, daar klik je op “schrijf je in voor een minor” en volg de inschrijfprocedure.

Hoe werkt het nieuwe minor inschrijfsysteem?

Je bent verplicht je te registreren voor een minor. Inschrijven voor een minor gaat via Osiris. Bij inschrijving geef je twee voorkeuren aan. Dit moet je uiterlijk vrijdag 1 juni hebben gedaan.

Veel minors hebben een beperkte capaciteit, daar vindt een loting of selectie plaats. Rond 15 juni wordt bekend gemaakt of je bent geplaatst bij de minor van je keuze. Mocht je niet zijn geplaatst bij een van je voorkeuren, dan moet je opnieuw je inschrijven voor een andere minor via de reguliere inschrijving. Deze inschrijving is van 1 juli t/m 15 juli. Bij deze inschrijving vindt plaatsing op volgorde van aanmelden plaats.

Hoe wordt er bij de minors met beperkte capaciteit bepaald welke studenten de minor mogen volgen?

Veel minors hebben een beperkte capaciteit. Als deze capaciteit overschreden wordt, zal er het maximum aantal deelnemers misschien opgehoogd worden of er zal een loting zijn. Bij onvoldoende belangstelling (minder aanmeldingen dan het minimum aantal benodigde deelnemers) zal de minor niet doorgaan.

Een aantal minors heeft een toelating via selectie. In het minoroverzicht zie je welke minors dat zijn. Voor deze minors moet je je ook inschrijven via de voorinschrijving die start op vrijdag 4 mei. De selectieprocedure verschilt per minor, deze kan je vinden bij de minorbeschrijving.

 Wat als ik niet geplaatst word bij de minor van mijn keuze?

Rond 15 juni wordt bekend gemaakt of je bent geplaatst bij de minor van je keuze. Mocht je niet zijn geplaatst bij een van je voorkeuren, dan moet je opnieuw je inschrijven voor een andere minor via de reguliere inschrijving. Deze inschrijving is van 1 juli t/m 15 juli. Bij deze inschrijving vindt plaatsing op volgorde van aanmelden plaats.

Voor meer informatie:

ORAS dossier over minors

TU Website

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door