fbpx

Onjuistheden in de langstudeerboete

In het filmpje is Tom Barkhuysen aan het woord over de onjuistheden in de langstudeerboete. Barkhuysen is een van de advocaten die de studenten organisaties (ISO, LSVb en LKvV) in de rechtzaak verdedigt.  Klik op lees hier verder om het filmpje te zien.

 
 
 
 
 
 
Op 21 mei buigt de rechtbank Den Haag zich over de langstudeerboete in een zaak die is aangespannen door het ISO, de LSVb en de LKvV. Tom Barkhuysen, een van de advocaten van de studentenorganisaties, legt in deze video waarom de langstudeerboete onrechtmatig is.

Reacties - 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. bij inschrijving voor 2012-2013 zojuist ook ontdekt dat ik ook onder het regime van de langstudeerders ga vallen…..ik ben een deeltijd student die in 2009 is begonnen aan een bachelor opleiding BTB. Ik heb ooit in een eerdere studentenperiode in de JAREN 90 twee jaren HBO studie gevolgd. Die worden nu VOLLEDIG meegenomen in de berekening en ben ik nu langstudeerder geworden.

    Nu ff de feiten voor mijn huidige studie: ik heb sinds het eerste jaar slecht 1 x een herkansing gehad voor een tentamen en ga zo mijn vierde jaar in….ondanks deeltijd ben ik dus helemaal geen langstudeerder.

    Ik kan de maatregel best begrijpen maar ik vindt het belachelijk dat ik voor zaken uit een ver verleden met andere regels toen ik nu alsnog bestraft wordt. Dit kan echt niet!!!!

Gesponsord door