fbpx

ORAS discussie – bezuinigingen

Maandagavond 26 april vindt om 20:30 @ speakers de ORAS discussie plaats. Hierbij zal het gaan over de financiën van de TU en de gevolgen hiervan voor studenten.
Zoals jullie misschien wel weten is de TU Delft op dit moment flink aan het bezuinigen, zo’n 45 miljoen. Daarnaast is er nog onduidelijkheid over de landelijke investeringsagenda op het hoger onderwijs. Daarom organiseert ORAS volgende week maandagavond een discussieavond in de Speakers op welke wijze deze bezuinigingen plaats kunnen vinden zonder de onderwijskwaliteit te raken. Daarnaast kijken wij naar de wijze van financiering van de TU en wat daarvan de gevolgen (kunnen) zijn voor studenten.

De discussie zal gevoerd worden door een discussiepanel met daarin:
•    De voorzitter van het College van Bestuur van de TU: Dirk Jan van de Berg
•    De hoofdredacteur van Science Guide: Pieter Gerrit Kroeger
•    Onderwijswoordvoerder van het CDA: Cisca Joldersma
•    Onderwijsspecialist van de D66
•    TU student: Menno van der Kamp
Tijdens de discussieavond zal er ook genoeg ruimte zijn om input vanuit de zaal te geven. Dit is dus de uitgelezen mogelijkheid voor studenten om mee te denken over de financiering van het onderwijs en jouw visie te laten horen! Kom dus naar de GRATIS ORAS discussie a.s. maandagavond om 20:30 in de Speakers en denk daarin mee hoe de TU een topuniversiteit blijft en wat de TU van haar studenten kan eisen, en wat de student van de TU mag verwachten!

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door