fbpx

ORAS komend collegejaar met 6 zetels in de Studentenraad

Na een verkiezingscampagne van 14 tot 24 mei heeft ORAS 64% procent van de stemmen van de TU Studenten gekregen. Dit betekent dat ORAS in collegejaar 2012-2013 met zes zetels in de Studentenraad zal komen.

 

“We hebben met het gehele campagneteam heel hard gewerkt en dan valt het erg tegen dat je op een haar na geen zeven zetels haalt”, zegt Hester van der Waa, fractievoorzitter van ORAS. “Wij zijn erg teleurgesteld dat onze zeer geschikte kandidate Floor komend jaar niet namens ORAS de Studentenraad in kan”. De verhoudingen van de stemmers zijn bijna hetzelfde als in 2011, alleen is de zetelverdeling dit jaar verschoven in het nadeel van ORAS. Komend jaar zal ORAS zich met 6 man voor de volle honderd procent inzetten voor de Delftse student op het gebied van onderwijs, faciliteiten en ontplooiing.

We zijn wij blij met het hoge opkomstpercentage. Maar liefst 6916 studenten hebben dit jaar gestemd, wat neerkomt op 39,2% van alle TU-studenten. Het is goed om te zien dat er dit jaar meer studenten hebben gestemd dan vorig jaar en dat er een groot draagvlak is voor de Studentenraad.

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door