fbpx

ORAS komt naar je TU!

ORAS komt naar je TU!Hoewel ORAS veel op de TU bezig is, is het misschien niet altijd zichtbaar wat ORAS allemaal doet. Achter de schermen gebeurt er veel en uiteraard willen wij dat ook met jullie delen, maar meer nog willen wij graag met jullie bespreken wat jij belangrijk vindt. Wat zijn punten waar wij als studentenraad aan kunnen werken? Wat zijn punten waarvan je echt vindt dat die opgepakt moeten worden? Voor verschillende onderwerpen hebben we de volgende planning gemaakt:

  • Maandag 25 november: Is Delft klaar voor alle bachelors in het Engels?
  • Dinsdag 26 november: Wat wil jij toevoegen aan de campus?
  • Woensdag 27 november: Iedereen een semester naar het buitenland?
  • Donderdag 28 november: Een universitair student heeft geen BSa 2e jaar nodig
  • Vrijdag 29 november: Digitaal tentamineren: Kan analyse multiple choice?

In samenwerking met de VvTP is er op vrijdag in de lunch (12:30-13:30) tevens een debat over BSa in het 2e jaar tussen onze Jet en Prof. Rob Mudde van TNW. Michiel Bongaerts (Commissaris onderwijs van de VvTP) zal de debatleider zijn van het debat dat zal plaatsvinden in de Aula in Collegezaal B.

Deze week staat in het teken van gesprek en input. We zijn de hele week op verschillende faculteiten. Wil je weten wanneer we waar zijn? Houd dan de facebook in de gaten. Graag horen we dan ook jouw mening over actuele onderwerpen. Dit jaar pakken we het anders aan dan voorheen. We willen graag zo veel mogelijk input en daarom willen we op alle faculteiten tegelijk zijn. We hebben hiervoor een interactieve poll ontwikkeld in samenwerking met FeedbackFruits. Vanaf morgen kan je via oras.feedbackfruits.com onder het kopje ‘LIVE’ reageren op de stellingen en vragen die we per dag gaan bespreken. Maak nu alvast jouw account aan en laat jouw menig/idee horen! Dat kan uiteraard ook altijd buiten een week als deze om via info@oras.nl of door langs te komen op de 20e etage van EWI tegenover de liften. Wij zijn er voor de studenten en daarom willen we graag jullie input!

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door