fbpx

Pilot werkplekken aula komend weekend

aula open

Tijdens de tentamenperiode kan het erg druk zijn in de UB en daarom worden er deze periode extra werkplekken gecreeërd in de aula. De TU wil meer werkplekken beschikbaar stellen om te studeren en wil kijken of de aula daar in te toekomst (na verbouwing) een geschikte plek voor is.

Om te kijken of studenten behoefte hebben aan meer werkplekken in de aula is er dit weekend een pilot waarbij de aula gebruikt kan worden als studeerplek. Omdat dit een pilot is er nog geen nieuw meubilair aangeschaft, maar zullen er wel voldoende verlengsnoeren aangelegd worden en is de capaciteit van het internet verhoogd.

Er zullen stilteplekken, groepswerkplekken en chill plekken komen zodat de aula voor meerdere doelgroepen geschikt is. In de voorhal van de aula zullen de stilte werkplekken komen en in het restaurant zelf de groepswerkplekken en de chill plekken. Je kunt er ook broodjes en koffie krijgen.

Wij zijn benieuwd hoe het uit gaat pakken, maar hopen dat deze pilot gaat slagen zodat er in de toekomst wellicht werkplekken komen in de aula. Tijdens dit weekend kun je met je vragen, klachten, opmerkingen, etc. terecht bij de UB, hier zullen klachten formulieren liggen. Ook kun je het ons laten weten, dan zullen wij dit weer doorgeven bij de mensen die hier over gaan.

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door