fbpx

Reactie Studentenraad op declaraties CvB

Op 24 januari 2012 verscheen in het NRC Handelsblad een artikel over het declaratiegedrag van het College van Bestuur (CvB) van de Technische Universiteit Delft. De Studentenraad (SR) van de TU Delft vindt dat er kritisch moet worden gekeken naar de bestedingen van het CvB, maar vindt ook dat er gewaakt moet worden voor het overhaast trekken van conclusies.

De SR vindt het belangrijk dat elke euro die door de TU Delft besteed wordt ten goede komt aan het onderwijs en onderzoek van de TU Delft. Hoewel wij op dit moment geen reden hebben om te denken dat het geld van het CvB niet goed besteed is, hebben de recente gebeurtenissen de SR gemotiveerd om extra kritisch te kijken naar de uitgaven van het CvB. De SR heeft daarom bij het CvB gevraagd om een gedetailleerde omschrijving van zijn activiteiten.

De SR benadrukt het belang van de internationale contacten van de TU Delft. De SR is zich er van bewust dat het onderhouden van deze contacten tijd en geld kost. Het spreekt voor zich dat deze kosten binnen redelijke proporties moeten blijven.

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door