fbpx

Studiereis Singapore

Ieder jaar doet ORAS onderzoek naar een onderwerp wat speelt binnen onze eigen universiteit. Dit jaar doet  de ORAS fractie onderzoek in Singapore naar multidisciplinair onderzoek en onderwijs, internationalisering en internationale samenwerkingsverbanden. Morgen vertrekt de fractie vroeg in de ochtend naar het warme Singapore en we hopen op 27 februari weer terug te zijn op ons kantoor.

Tot die tijd zullen wij proberen zo veel mogelijk updates te geven van onze reis via deze site. Mocht je ons toch willen bereiken dan kan je altijd mailen en we zullen proberen zo veel mogelijk daarop te reageren maar dit zal wat langer duren dan je van ons gewend bent. Via de telefoon zijn wij dus even niet te bereiken.

Reacties - 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Zozo, 3 weken naar Singapore. Waar was het vorig jaar heen? Ook al zo een ver oord. Kunnen jullie dat onderzoek niet iets dichterbij doen? En waar wordt dit van betaald? Zeker in het licht van de huidige situatie (bezuinigingen en het declaratiegedrag van de CvB), vraag ik me af of het niet beter was geweest om dat onderzoek dichterbij en korter te doen.

  2. Singapore heeft veel universiteiten en ook goed aangeschreven universiteiten waar wij veel van kunnen leren. Daarnaast kan ik je misschien gerust stellen door je te verzekeren dat ook wij persoonlijk het grootste deel van de reis zelf betalen.

Gesponsord door