fbpx

Tips voor tentamenperiode

Mapiq_onlineIn januari is het altijd druk op de TU. Is er om kwart over acht geen plekje meer in de UB, en moet je om zes uur uit je eigen faculteit? Niet getreurd, Bouwkunde, TB en 3ME hebben in de tentamenperiode extra ruime openingstijden en ook de Aula en Fellowship houden de deuren voor je open. We hebben de openingstijden van de verschillende faculteiten voor je op een rijtje gezet, en geven je een link om te kijken waar nog vrije vaste computers zijn.

Weet je dat je in de UB of op IO wilt studeren maar nog niet waar? Mapiq geeft op een 3D plattegrond weer waar je op IO werkplekken kan vinden en hoeveel computers er nog vrij zijn in verschillende ruimtes. In de library variant kan je ook projectruimtes online reserveren met jouw net-id.

Ben je op zoek naar een vaste computer? Het lag er even uit, maar deze site is nu weer online. Was.tudelft.nl is een handige site op initiatief van ORAS, waar je op kunt zien waar, en hoeveel computers er nog beschikbaar zijn. Hier zijn vrijwel alle computerruimtes van de TU in te vinden.

Als het vinden van een computer alsnog niet gelukt is, of studeer je thuis maar heb je nog iets op je TU account staan? Gebruik webdata.tudelft.nl, en je hebt toegang tot al je bestanden.

En dan nog een laatste tip voor na de tentamens: Vergeet je ook niet aan te vinken dat je een mailtje wilt als je tentamen is nagekeken. Ga naar e-service.tudelft.nl, log in, scroll naar ‘Student voorkeuren’ en vink de optie aan.

Heb je klachten over studiewerkplekken of goede ideeen om de tentamenweek nog beter te laten verlopen? Mail eva@oras.nl!

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door