fbpx

Uitslag studentenraadsverkiezingen bekend!

Campagne 2014Na een tweetal weken bloed zweet en tranen waarin we geprobeerd hebben iedereen bewust te maken van de studentenraadsverkiezingen, was het vandaag dan eindelijk zo ver. Om 11 uur hebben we de voorlopige uitslag op mogen halen bij de kiescommissie. Met een groei in het opkomstpercentage van 0,7% (nu 39,6%) horen we weer tot de hoogste opkomst landelijk gezien. ORAS heeft dit jaar met een overtuigende 71,6% weer 7 hele zetels bemachtigd. Waar vorig jaar de 7e zetel de restzetel was (deze ging toen met een meederheid naar ORAS) is nu de restzetel (nr.8) naar Lijst Beta gegaan.

Komend jaar zullen er dus net als dit jaar weer 7 enthousiaste studenten voor ORAS plaats nemen in de studentenraad. Dit zullen de volgende studenten zijn:

  1. Malou Visser
  2. Mathijs Hoogland
  3. Ellen Tolboom
  4. Jeroen Delfos
  5. Jacco Vos
  6. Umbriël Post
  7. Martijn Bregman

Op maandag 2 juni 2014 zal de definitieve uitslag worden vastgesteld. Vanaf 10 juni zal deze uitslag onaantastbaar zijn. We willen iedereen die gestemd heeft ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan dit succes. Ook komend jaar zullen we ons weer voor de volle 100% voor jullie inzetten zodat we voor de volgende campagne weer mooie dingen bereikt hebben.

edit: Jacco Vos heeft laten weten zijn zetel niet te aanvaarden, Suzanne Janssen zal in zijn plaats komend jaar zitting nemen in de Studentenraad.

Campagne_2014

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door