fbpx

Update verbouwing S&C

2014_11_27 Tijdelijke units S&CDe Unit Sport & Cultuur (S&C) staat al een aantal jaar op barsten vanwege een groeiend aantal bezoekers.  Om een verdere groei van S&C mogelijk te maken, zal de accommodatie worden uitgebreid met een divers programma aan sport- en cultuurfaciliteiten, multifunctionele lokalen en horeca. Daarbij zal er tussen de huidige sport- en cultuuraccommodatie een playground worden gebouwd. Dit is een deels overdekte ruimte die voor meer verbinding zal zorgen tussen Sport en Cultuur en ruimte zal bieden voor evenementen. Naar verwachting wordt de nieuwe accommodatie begin 2017 opgeleverd.

Tijdens de renovatie en bouwperiode (aanvang naar verwachting najaar 2015) blijft S&C geopend. Mogelijk zullen sommige faciliteiten minder goed bereikbaar zijn of moet er soms geschoven worden in het aanbod, maar met de inzet van de  tijdelijke units kan de programmering door blijven gaan. Deze units worden geplaatst aan het begin van volgend kalenderjaar om de huidige krapte deels te ondervangen. In deze units zal er zowel een sport- als cultuurprogramma worden aangeboden. De tijdelijke huisvesting komt op het plein achter de beachvolleybalvelden te staan.

Het Voorlopig Ontwerp van de nieuwe accommodatie is inmiddels vastgesteld. Er zijn verschillende werkgroepen bij het ontwerp betrokken om mee te denken over het ontwerp. Hierbij wordt ook gevraagd om input van de gebruiker. Hiermee wordt dus de student bedoeld! Er worden klankbordsessies georganiseerd waar de plannen aan studenten worden voorgelegd en waarin zij kunnen meepraten. Ook ORAS is nauw bij deze werkgroepen betrokken om de studenten te vertegenwoordigen.

Wil jij op de hoogte blijven van de verbouwing? Kijk dan regelmatig op http://sc.tudelft.nl/nieuws/verbouwing/  of op de Facebook van S&C voor updates.

Heb je ideeën, vragen of klachten  over de verbouwing? Mail dan naar malou@oras.nl of kijk voor contactgegevens op bovenstaande webpagina.

Reacties - 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gesponsord door