fbpx

Vereniging

De Organisatie RAtionele Studenten bestaat uit twee groepen, de fractie in de Studentenraad en de rest van de vereniging. De leden van de vereniging bestaan naast de huidig fractie uit oud-fracties, lijstduwers, commissieleden en mensen die direct met ORAS te maken hebben, en mensen die betrokken worden bij de onderwerpen die ORAS behandeld.

Het bestuur van de vereniging ORAS werkt nauw samen met de fractie voor een goede continuïteit  door de jaren heen. De leden van ORAS zorgen voor continuïteit door middel van direct contact en de ALV’s. Ieder jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de vereniging. De Algemene Leden Vergadering is hierbij de belangrijkste, het beleid van de fractie wordt hier besproken en goedgekeurd. Ook wordt er iedere maand een borrel georganiseerd voor alle leden van de vereniging. Deze borrel vindt plaats op verschillende studentenverenigingen.

De vereniging ORAS heeft ook een aantal commissies, kijk hier voor meer informatie.

Hier is meer informatie te vinden over de historie van de vereniging ORAS. De visie van ORAS is hier te vinden. De uitwerkingen van de visie op een aantal onderwerpen (position papers) zijn op dezelfde pagina te vinden.

Wil je lid worden? Kijk hier!

 

Bestuur doen?

Ieder jaar wisselt het bestuur van de vereniging. En ieder jaar zijn we dus op zoek naar enthousiaste studenten die zich in willen zetten voor de vereniging van ORAS. Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Bekijk wat dit inhoudt en laat je inspireren!

 

Klik hier voor het privacy beleid van de vereniging ORAS.

 

Gesponsord door