fbpx

Activiteitencommissie

Naast het symposium organiseren we als ORAS meer activiteiten! deze commissie heet de Activiteitencommissie (Akcie). Deze commissie bestaat uit 4 enthousiastelingen die gedurende het hele jaar activiteiten neerzetten die de actieve student aanspreken en aansluiten op de visie van de vereniging ORAS. Door de inzet van voorzitter, penningmeester, secretaris en commissaris promo zullen dit jaar evenementen neergezet worden.

De commissie heeft als doel om externe aandacht te trekken naar de vereniging ORAS middels inhoudelijke evenementen, en heeft hierbinnen alle vrijheid om alles uit te proberen: van het organiseren van de bekende lezingen, tot de aandacht trekken van iets op de campus dat er niet zou zijn zonder ORAS middels een ludieke actie, lazergamen of zelfs een escape room!

Naast ervoor zorgen dat de naam ORAS vaker genoemd wordt gedurende dit collegejaar, bestaat deze commissie ook om studenten een kans te geven zich te ontwikkelen in het organiseren van deze evenementen. Ben jij een actieve student die zich aansluit bij de visie van ORAS en zichzelf volgend jaar ook middels deze commissie wil ontwikkelen! Neem dan zeker contact met het bestuur op!

Akcie 2018-2019

v.l.n.r.: Thijs, Marlou, Doris, Abel

Gesponsord door