Word fractie of bestuur!

Solliciteren voor de ORAS fractie?

Lijkt het jou super leuk om je een jaar in te zetten voor de actieve student van de TU? Wil jij jezelf een jaar ontwikkelen naast je studie? Denk jij dat je geschikt bent om fulltime ORAS te vertegenwoordigen in de Studentenraad? Kortom: wil je solliciteren voor de ORAS fractie van studiejaar 2018-2019? Mail dan je CV met motivatiebrief voor december 2018 naar info@oras.nl

Weet je nog niet zeker of je wil gaan solliciteren? Je kunt ons altijd bereiken via 015-2781289 of kom even langs voor extra informatie op het hok.

Solliciteren voor de ORAS vereniging?

Ben je geïnteresseerd in het leiden van een groeiende vereniging met nog veel mogelijkheden tot eigen input? Lijkt het je leuk om parttime bezig te zijn met alle leden van ORAS? Je kunt dan solliciteren voor het bestuur van de vereniging ORAS! Mail dan je CV met motivatiebrief voor januari 2018 naar het huidig bestuur via bestuur@oras.nl. Weet je nog niet zeker of je wil gaan solliciteren? Je kunt ons altijd bereiken via 015-2781289 of kom even langs voor extra informatie op het hok.

Gesponsord door