fbpx

Wiebke Scheepens

Naam: Wiebke Scheepenswiebke

Leeftijd: 20

Studie: Technische Bestuurskunde

Hallo! Ik ben Wiebke Scheepens en ik vervul dit jaar de secretaris-functie van het 4e bestuur. Als secretaris houd ik natuurlijk alle notulen netjes bij, maar zorg ik er ook voor dat iedereens agenda overzichtelijk en up-to-date blijft, verzorg ik het ledenbestand, onderhoud ik het contact met de leden en verstuur ik de maandelijkse ledenmail. Naast dit parttime bestuursjaar ben ik druk bezig met mijn bachelor Technische Bestuurskunde.

Het spannendste aan dit bestuursjaar vind ik mijn specialisatie. Dit is namelijk QQ’er van de symposium-commissie! ORAS organiseert nu voor het derde jaar op rij een groot symposium voor alle TU-studenten. Een dag gevuld met sprekers en praatjes die je aan het denken zetten en inspireren. Wij zijn nu al aan het kijken naar de mogelijkheden om het dit collegejaar weer een groots succes te maken.

Ten slotte zijn we als geheel bestuur natuurlijk bezig met het organiseren van tal van activiteiten. Zo is er het jaarlijkse kerstdiner voor alle leden, of de ‘meeborrelen met ORAS’-borrels om studenten op de hoogte te brengen van wat ORAS allemaal doet en wat jouw mogelijkheden zijn om hieraan bij te dragen (denk aan werkgroepen, commissies).

Gesponsord door