fbpx

Wouter Schaberg

Naam: Wouter Schabergwouter

Leeftijd: 22 jaar

Studie: Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Vereniging ORAS is er om alle studenten met dezelfde visie op onderwijs, faciliteiten en ontplooiing bij elkaar te brengen en actief te maken binnen de TU-Delft. Ik ben Wouter en als voorzitter wordt het mijn doel dit jaar iedereen zo goed mogelijk te betrekken bij ORAS!

Het mee denken en mee besturen in het onderwijs is niet alleen van belang voor onszelf maar ook voor alle studenten die na ons komen, als voorzitter van de vereniging geef ik graag samen met het bestuur invulling aan deze gezamelijke opvatting. Dat doen we met z’n allen, fractie, bestuur, commissies, leden en belangstellenden! Daarnaast organiseren we als bestuur allerlei leuke activiteiten. Zo is er natuurlijk het jaarlijks symposium en zijn er verschillende lezingen, debatten en brainstorms door het jaar heen. Ook zijn er geregeld leuke borrels zoals ‘Meeborrelen met ORAS’. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden en kansen om studenten erbij te betrekken, we gaan daar met bestuur en commissies over nadenken!  Mocht jij goede ideeën hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen. Zonder jullie participatie kunnen we het niet!

ORAS is een succesvolle vereniging binnen de universiteit, daar hebben onze voorgangers voor gezorgd. Voor studenten door studenten, samen gaan we hier verder aan werken. Ik ga me daar met alle plezier voor inzetten!

Gesponsord door