2017-03-21 ORAS Campagne #111535

De verkiezingen komen er al weer bijna aan, en de Campagne Commissie bereidt zich voor op een mooie campagne! Ken jij ze al? Lees hieronder meer over ze.

Als allereerste natuurlijk onze sprankelende lijsttrekker, Marijke Blom! Deze gemotiveerde virgiliaan is 21 en studeert nu voor het derde jaar bouwkunde. Naast dat zij vaak te vinden is op virgiel en daar een jaar lang de keuken en partijen heeft beheert geeft ze ook in het Science Center les aan kinderen. Deze hard studerende studente, want ja ze heeft natuurlijk haar P-in-1 gehaald, staat elke zondag, onvermoeid, op het veld als aanvoerder haar hockey team te leiden. Met vol enthousiasme gaat zij dan ook de campagne in en zal ze ons altijd de weg wijzen!

Als eerste man op de lijst staat Benjamin Schoemaker. Hij is 22 jaar en doet een master Spaceflight van Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Naast dat hij overdag op zijn studievereniging carrièregerichte activiteiten organiseert, is hij in de avond op Sint Jansbrug te vinden waar hij dit jaar een geweldig lustrum met zijn gilde heeft neergezet. Ook heeft hij in maart het ORAS Symposium georganiseerd. Benjamin is een bezige bij, want daarnaast fotografeert hij graag, leert hij soms een nieuwe taal erbij én gaat hij het liefst elke zomer surfen in Portugal. Hij is een onuitputtelijke bron van enthousiasme die helemaal zin heeft in de campagne.

De nummer 3 op de lijst is Yannick Hoff, 23 jaar en vierdejaars student. Met zijn passie voor zeilen is deze goedlachse gast geknipt voor de studie Maritieme Techniek. Naast racen op het water houdt hij ook van racen door de sneeuw; skiën is helemaal zijn ding! Yannick komt graag op de Zaak; niet alleen om bier te drinken maar ook om bas en gitaar te spelen in zijn bandje Pipacs, dat authentieke Hongaarse zigeunermuziek speelt waar de Hongaren zelf nog wel een puntje aan kunnen zuigen. Met zijn Indonesische roots deinst Yannick niet weg voor een paar flinke lepels sambal oelek door zijn nasi. Hij is dan ook van plan om met vurig enthousiasme campagne te voeren voor ORAS!

v.l.n.r. Carel Wagenaar, Fieke Noordam, Marie Sam Rutten, Benjamin Schoemaker, Marijke Blom, Yannick Hoff & Daan Gorsse

v.l.n.r. Carel Wagenaar, Fieke Noordam, Marie Sam Rutten, Benjamin Schoemaker, Marijke Blom, Yannick Hoff & Daan Gorsse

Fieke Noordam, dé nummer 4 op de lijst, is van vele markten thuis. Als 2e jaars Bouwkunde studente blinkt ze erg uit. Deze knappe blonde vrouw heeft een frisse blik op het Delftse studentenleven. Met slechts 20 levensjaren op haar naam roeit zij dagelijks in de damesclub 8 van de roeivereniging Proteus. Naast dat Fieke graag roeit met haar vriendinnen over de Schie, houdt ze ook heel erg van het proeven van nieuwe culturen. Zij heeft zich bijvoorbeeld al eens eerder ingezet voor vrijwilligerswerk in het buitenland. Ze geeft duidelijk veel om mensen en kan ook goed met ze overweg. Haar gevoel voor empathie en gezelschap maakt haar dan ook een vrouw die goed in de campagne voor ORAS staat.

Op de vijfde plek van de lijst staat Daan Gorsse, een man van de wereld! Daan houdt van cultuur en reizen, in zijn minor heeft hij voor drie maanden in Suriname de kassenteelt onderzocht en gepromoot. Hiervoor is hij zo vaak op tv en radio verschenen, dat hij in Suriname op straat zelfs wordt herkend. Verder organiseert hij rondleidingen in kathedralen door heel Europa, werkt hij bij de rondvaart, heeft hij bij St
udents4Sustainability bestuur gedaan én heeft hij in verschillende commissies gezeten bij C.S.R. en YES!Delft Students. Deze actieve jongeman is helemaal klaar voor de campagne!

Onze nummer 6 op de lijst is enige echte Carel Wagenaar. Hij studeert technische wiskunde en hij heeft afgelopen jaar nieuwe levensinzichten opgedaan tijdens zijn minor in Canada. Carel is een virgiliaan in hart en nieren maar ook buiten de toko is hij actief bezig in de Delftse studentenwereld. Hij heeft bijvoorbeeld commissies gedaan bij YES!Delft Students en hockeyt regelmatig bij Dopie. Vroeger at hij het liefst patat met mayonaise en appelmoes en dat alles gemengd, maar dat is volgens Carel wel een te vreemd feitje om te vertellen in een introductiepraatje.

Last but not least hebben we onze nummer 7 op de lijst, Marie Sam Rutten. Zij is altijd enthousiast, houdt van aanpakken en is, als echte TB’er, altijd in voor een praatje. Als ze niet op TB is kan je haar vaak met een Jillzje in haar hand op het DSC vinden. Natuurlijk heeft ze de afgelopen drie jaar niet stilgezeten en is ze druk bezig geweest met commissies bij YES!Delft, DSC, Curius en ORAS. Naast al deze activiteiten ruilt ze Delft vaak in voor Vinkeveen om daar lekker in een bootje rond te dobberen en kinderen te leren zeilen. Zij is er helemaal klaar voor om te gaan schitteren tijdens de campagne!

nl_NLNL

Je kan NU stemmen voor de Studentenraad/ You can NOW vote for the Student Council!