Groep dichtbij 3

De verkiezingen komen er 23 en 24 mei weer aan, en de Campagne Commissie bereidt zich voor op een mooie campagne. Ken jij ze al? Hieronder stellen ze elkaar aan jou voor!

v.l.n.r. Jip De Meijer, Anne-Kee Doing, Louis Marting, Mart van de Ven, Caspar Boersma, Femke van Giessen & Charlotte Kaanen

Als eerste onze lijsttrekker Charlotte! Deze onophoudelijk enthousiaste meid is 3de jaars en studeert Klinische Technologie. In het weekend is ze graag op het water met een zeilbootje, terwijl ze doordeweeks graag op de borrelvloer van DSC staat. Toch is ze ’s ochtend nooit te laat. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door haar betrouwbare ‘real time’ wekker: kippen in de achtertuin.

Nummer 2 op de lijst is Jip, een actieve student die je overal in Delft tegenkomt. Overdag vind je hem op IO, waar hij met veel plezier aan zijn tekeningen werkt. Daarna rijdt hij door de stad om wat fietsen te swappen om vervolgens door te gaan naar de Toko. Deze actieveling zal je, nadat zijn horloge een half uur vooruit is gezet, veel zien shinen in zijn nieuwe favoriete kleuren, groen & geel natuurlijk!

Als nummer 3 op de lijst staat de 21-jarige derdejaars student technische wis- en natuurkunde, Anne-Kee Doing. Deze sportieveling is graag op het water te vinden in een roei- of zeilboot. Bij haar roeivereniging, Proteus Eretes, is ze naast sportief ook actief bezig met commissiewerk. Verder traint ze scholieren voor hun tentamens en zorgt ze er met haar natuurlijke overzicht en structuur voor dat zij volgend jaar ook kunnen gaan studeren. Deze actieve en ongelofelijk lieve commissiegenoot is helemaal klaar voor de campagne!

Onze nummer 4 Louis heeft een druk jaar achter de rug. Zijn studie Elektrotechniek en lidmaatschap van CSR heeft hij afgelopen jaar weten te combineren met een plaats in de VeRa! Naast de vele drukte in Delft maakt hij in de zomer graag tijd om samen met z’n vader te mountainbiken door de bergen van Oostenrijk en Italië. De aanstekelijke lach van deze immer blije nummer vier van de lijst zal je tijdens de campagne nog vaak tegenkomen!

Daarna onze nummer 5 Mart. Hij heeft altijd een woordgrap paraat! Als Brabander en lid van DSB houdt Mart wel van een goede themaborrel of een escalatiefeest. Mart kan je regelmatig vinden op het verre zuiden van de campus, want Mart doet Lucht & Ruimtevaarttechniek. Vorig jaar heeft Mart lopen shinen voor DSB tijdens de OWee, aankomend jaar wil hij zich bij ORAS inzetten voor JOU!

Dit jaar staat de enige echte Caspar Boersma op nummer 6 van de lijst van ORAS. Deze grote vriendelijke reus studeert voor het derde jaar ijverig aan zijn studie WB. Daarnaast is hij altijd in voor een gezellig biertje, ook bij zijn eigen vereniging, het DSC. Dat Caspar van alle markten thuis is blijkt wel uit het feit dat hij vroeger al vloeiend Frans sprak, en in het weekend examentraining geeft in het vak Economie. Bovendien heeft hij een gouden hart, en is een echte dierenvriend. Zo had hij lange tijd een kanarie in zijn huis, maar deze is helaas onlangs meegewassen in de vaatwasmachine. Als laatste vindt Caspar ook nog de tijd om een balletje te slaan op het hockeyveld, en heeft hij ook al ooit een dartpijl met de punt in de staart van een andere pijl gegooid. Deze sportieve knaap is dus al helemaal in vorm voor de campagne!

En last but zeker niet least: maak kennis met Femke. Deze leuke, spontane meid uit het midden van het land speelt niet alleen sinds een jaar de sterren van de hemel op het hockeyveld, maar is daarnaast ook zeker wel eens te vinden in de zalen van haar studentenvereniging Virgiel. Verder streelt Femke graag de oren van haar huisgenoten met haar eigen impressie van ‘Halo’ tijdens het douchen. Propedeuse IO hier, bachelor WB daar. Onze Femke is van alle markten thuis!

nl_NLNL

Je kan NU stemmen voor de Studentenraad/ You can NOW vote for the Student Council!