Foto CC

De verkiezingen komen er 21 en 22 mei weer aan, en de Campagne Commissie bereidt zich voor op een mooie campagne. Ken jij ze al? Hieronder stellen ze elkaar aan jou voor!

v.l.n.r. Lars van der Horst, Tim Scholts, Emilie Jong, Zara-Vé van Tetterode, Yasmine Ouibrahim, Hielke Piera, Coco Langens    Fotograaf: Maartje Rempt

Onze enige echte nummer één is… Yasmine! Ze is een gemotiveerde tweedejaars bouwkunde studente die zeker wel eens in de bouwpub te vinden is. Niet alleen bij haar studievereniging is ze actief geweest door verschillende commissies te doen, ze maakt ook nog eens deel uit van de Facultaire Studentenraad. Naast de Nederlandse nationaliteit heeft ze ook een Algerijnse nationaliteit en spreekt ze vloeiend Frans. Vandaar dat ze ook wel te herkennen is aan haar unieke achternaam. Deze zal je zeker niet ontgaan als je op haar gaat stemmen op 21 en 22 mei!

Hielke staat dit jaar op nummer twee op de lijst!! Deze super slimme tweedejaars bachelor Lucht- en Ruimtevaarttechniek student, ontwikkelt zich naast z’n studie ook op muzikaal vlak in het orkest van DSC. Zo organiseert hij klassieke concerten en Jazznights. Hij houdt wel van goede discussies en vindt elke sport geweldig. Hij tennist zelf ook. Hielke is ook iemand die stiekem heel erg kan genieten van gadgets en natuurkunde weetjes. Kortom onze nummer twee op de lijst!

Nummer drie op de lijst is de aan de andere kant van het Kanaal wonende Coco. Deze actieve student heeft haar drukke Delfts studentenleven voor een jaartje ingewisseld voor een misschien nog wel drukker Londens studentenleven. Maar voordat ze voor een jaar naar Engeland verhuisde, was ze geregeld overal in Delft te vinden. Van ’s ochtends vroeg op de TU, tot ’s avonds laat op de Toko, Coco is van alle markten thuis. Heel Nederland mag blij zijn als ze over een paar weken weer gewoon bij ons komt wonen!

De nummer vier van dit jaar is Tim! Naast het afronden van zijn bachelor WB was hij afgelopen jaar druk met het frituren van snacks voor hongerige Virgilianen. Tijdens dit frituur bestuur is hij geen grammetje aangekomen. Dat had alles te maken met zijn passie voor hockey en zijn schakelprogramma naar chemische technologie. Deze jongen weet alles over het verbranden van vetten! Met zijn lengte en altijd aanwezige lach is hij niet te missen en hoe dan ook in vorm voor de campagne!

Zara-Vé, de TB-chick van de groep, die een big data analysis zeker niet schuwt. De meid die nooit een plan heeft, maar altijd een strategie of een lange termijn beleid. Een van de actiefste meiden van de TU, betrokken bij onder andere Laga, ORAS en Curius. Altijd weer commissies en de periodieke 15 punten die er te halen zijn en weet je wat, een honours programme past er ook wel bij. A busy girl, die ook altijd tijd heeft voor sociale activiteiten. Maar in mei zet ze alle activiteiten even opzij, want dan gaat zij zich vol inzetten voor ORAS in de studentenraadsverkiezingen!

Lars staat dit jaar op nummer zes van de lijst! Lars is een ontzettend gezellige bouwko, altijd klaar om een praatje te maken. Je kan hem herkennen aan zijn lengte en goede (hipster!) kledingstijl. Deze grappige jongen heeft altijd een lach op zijn gezicht en gaat vrolijk door het leven én is hij ook nog ontzettend fotogeniek. Hij houdt ook van nadenken en discussiëren over het leven, wat hij uit bij zijn vereniging C.S.R., waar hij erg actief is!

Hallo! Dit is Emilie, vastberaden om haar laatste jaar van haar bachelor elektrotechniek af te ronden! Naast dat ze dus een technische dame is, staat ze ook nog drie keer per week op de planken om hier de sterren van de hemel te acteren! En zo vastberaden als ze is met alles wat ze doet, zo vastberaden is ze om volgend jaar in de fractie van ORAS te komen om daar met behulp van jouw stem, diezelfde stem te vertegenwoordigen!

nl_NLNL

Je kan NU stemmen voor de Studentenraad/ You can NOW vote for the Student Council!